90 producten die je kan vacuüm sealen

90 producten die je kan vacuüm sealen

We houden van vacuüm sealen, niet alleen voor het besparen van een ton geld op voedsel, maar ook voor het besparen van tijd in en uit de keuken.


Vacsy Vacuummachine Zepter Prijs


Wist u dat vacuüm sealen kan worden gebruikt voor meer dan alleen het opslaan van vlees en kaas? Of u nu een expert vacuüm sealer bent of u bent nog groen in het gebruik. Hier gaat u een tal van nieuwe manieren om uw machine te gebruiken, in deze mega lijst van 99 manieren waarop u uw vacuüm sealer kunt gebruiken, vinden.

1. Avocado’s

Geweldige manier om die tweede helft vers te houden voor het volgende gebruik!

2. Babyvoeding & Formule

Gebruik uw vacuüm verpakker om grote partijen zelfgemaakte babyvoeding of kleinere verpakkingen van individuele babyporties te maken. Bewaar volle ongeopende verpakkingen van babyvoeding met grotere vacuümverpakking en -dozen.

3. Bananen

Vacumeer ze vers of gerijpt om ze te bewaren voor smoothies en bananenbrood.

4. Boeken

Zeldzame en verzamelobjecten – Boekenverzamelaars weten hoe kwetsbaar deze voorwerpen na verloop van tijd kunnen worden. Houd deze kostbare vondsten waterdicht en beschermd tegen beschadiging door ze vacuüm te sealen en op te bergen.

5. Brood

Nu kunt u tonnen brood kopen of maken en het voor lange tijd bewaren!
Snel of kant-en-klaar- Een paar leuke ideeën zijn ontbijtsandwiches, omeletten en pannenkoeken in individuele portiegrootte vacuümzakken of -dozen. Deze zijn geschikt voor de magnetron, u kunt ze er zo in doen en binnen een paar minuten is het ontbijt klaar.

6. Bulk voedsel kopen

U kunt kopen in bulk en opnieuw sealen in alle maten die u later nodig hebt!

| info wat kan ik vacuüm sealen |


vacuüm sealen
vacuüm sealen

7. Hut artikelen

Bewaar hutspullen veilig, weg van vocht en andere schadelijke elementen, zoals papierproducten, noodpakketten, lucifers, droge goederen, ontbijtgranen, toiletartikelen en sanitaire benodigdheden.

8. Camping

Houd uitrusting of voedsel droog en veilig tegen de elementen en dieren.

9. Noodvoorraden voor in de auto

Houd een noodpakket, babydoekjes of zelfs snacks bij de hand in de auto.

10. Mobiele telefoon

Waterdicht – Sluit uw telefoon af als u naar het strand, het zwembad of zelfs op een boot gaat. Laat er een beetje lucht in zitten om hem in het water te laten drijven!

11. Kaas

Sluit een open blok kaas vacuüm af om het 3 keer langer vers te houden dan in een zakje. Geraspte kaas kun je ook bewaren.

12. Chocolade

Houd uw chocolade langer vers, er komen geen vlekken op. Het is goed te bewaren in de vriezer!

13. Kleding

Probeer onze zakken met zijvouw – ze zetten uit en bieden genoeg ruimte voor kleding of dekens.

14. Koffiebonen

Bonen vers houden is zo belangrijk voor dat perfecte brouwsel!

| info wat kan ik vacuüm sealen |


vacuüm sealen
vacuüm sealen

15. Munten

Goud en zilver – Houd uw belangrijke munten veilig tegen aanslag door ze vacuüm te sealen.

16. Verzamelobjecten

Bewaren – Houd uw verzamelobjecten veilig tegen lucht en vocht zodat ze niet bederven of beschadigd raken.

17. Stripboeken

Vacuüm sealen beschermt tegen lucht- en waterschade.

18. Specerijen

Verleng de versheid van uw specerijen in uw camper of zelfs van de restjes van de meeneem-maaltijden die zich in uw koelkast opstapelen.

19. Koekjes

Maak koekjes voor de feestdagen – of andere koekjes – van tevoren en bewaar ze in de vriezer.

20. Deli vlees

Houd uw lunchvlees net zo vers als de dag dat u het openmaakte door het in te vriezen. Of bewaar het in de koelkast zodat je het de hele week kunt bewaren.

21. Documenten

Beschermen – Verzekeringspapieren, foto’s, geboortebewijzen enz. blijven langer goed als u ze vacuüm verpakt. Leg er een plat stuk karton bij voor extra bescherming.

22. Droge goederen

Sluit uw bakwaren of rijst en haver vacuüm om ze vers te houden!

23. Droge mixen en rubs

Maak geweldige kruidenzalfjes en bewaar ze vers of deel ze zelfs met vrienden!

24. Elektronica

Verzegel jumpdrives, USB-sticks, snoeren en meer om ze te beschermen tegen water of beschadiging tijdens opslag.

25. Artikelen voor noodgevallen

Bewaar lucifers, kaarsen, zaklantaarns en batterijen om ze te beschermen, zodat ze altijd klaar zijn als u ze nodig hebt.

26. Aanmaakblokjes en kits

Vacuüm verzegelde aanmaakblokjes of noodvoorwerpen zodat ze klaar zijn voor elke situatie.

27. Eerste Hulp Benodigdheden

Houd pleisters, verband en andere benodigdheden droog en klaar!

| info wat kan ik vacuüm sealen |


vacuüm sealen
vacuüm sealen

28. Vis

Pak uw grote vangst in en bewaar hem vers in de koelkast of vriezer. Rollen zijn ideaal voor de hele lange vis of maak filets en sluit kleinere porties in.

29. Visaas & Aas

Voorkom dat rubber kunstaas uitdroogt of barst tussen twee visbeurten in.

30. Diepvriesmaaltijden

Sluit alles vacuüm af, van vlees tot groenten en soepen, en bewaar het 3x langer dan normaal in de vriezer. U kunt ook vleeswaren-verpakkingen gebruiken om mee naar het werk te nemen en op te warmen voor de lunch.

31. Vruchten

Snijd ze in plakjes of stukjes, par-vries ze in en vacumeer ze in individuele porties om ze te gebruiken voor taarten, smoothies en andere recepten.

32. Spelletjes en spelmateriaal

Sluit spelletjes vacuüm en plak ze aan de binnenkant van de doos. Ze zijn altijd handig voor spelletjesavond!

33. Granen

Rijst, haver, zelfgemaakt broodbeleg, zelfgemaakte croutons – open potjes goed afsluiten voor langere versheid.

34. Geweren & Munitie

Onze rollen zijn ideaal om een heel lang geweer in te verpakken of om te maken welke maat u maar wilt. Munitie kan ook verzegeld worden! Voeg een waterabsorber toe om er zeker van te zijn dat al het vocht weg is.

35. Kruiden

Verse kruiden blijven langer goed als ze worden gevacumeerd of zelfs ingevroren.

36. Feestdagen en seizoensdecoratie

Pak potpourri of kaarsen vacuüm in om ze langer lekker te laten ruiken. U kunt zelfs uw decoraties vacuüm sealen in groepjes, zoals u ze gebruikt!

37. Benodigdheden voor thuisreparaties

Zorg ervoor dat snoeren, reserveonderdelen, bouwmaterialen, kwasten en andere reparatiespullen niet kwijtraken of beschadigd raken door ze vacuüm te sealen voordat u ze opbergt voor later gebruik.

38. Jachtvoedsel, snacks en benodigdheden

Noten, mix, rozijnen en andere snacks zijn ideaal om mee te nemen voor de jacht in portieverpakkingen.

| info wat kan ik vacuüm sealen |


vacuüm sealen
vacuüm sealen

39. Jacht uitrusting

Vacuüm verzegelen van uw omvangrijke sokken, broek, of jas om het kleiner te maken voor opslag of het vervoeren van uw jachtuitrusting naar het kamp!

40. IJsblokjes Kruiden, Kruiden, Bouillon & Oliën

Maak uw eigen kant-en-klare ijsblokjes om te gebruiken bij het koken. Neem gewoon een ijsblokvorm en doe er water, olie, bouillon, kruiden in verschillende mengsels waar u graag mee kookt. Laat ze bevriezen en sluit ze daarna vacuüm af zodat ze klaar zijn om te gebruiken wanneer u met speciale combinaties wilt koken!

41. IJszakjes voor eerste hulp

Maak onze eigen ijs packs met een 2:1 mix van water en alcohol en vacuüm zegel in een quart formaat vacuüm seal zak voor noodgevallen en eerste hulp kits.

42. Onregelmatig gebruikt voedsel

Voorkom dat voedsel dat weinig wordt gebruikt, hard wordt of bederft door het vacuüm te sealen. Voorbeelden: marshmallows, chocoladestukjes, bruine suiker, paneermeel en havermout.

43. iPad

Laat die dure iPad of notebook niet nat worden bij het zwembad of op het strand. U kunt hem niet alleen vacuüm sealen om hem waterdicht te houden, maar u kunt hem ook nog steeds gebruiken met het touchpad.

44. Aandenkens

Naast juwelen zijn er nog vele andere aandenkens die u wilt opbergen maar veilig wilt bewaren tegen de elementen. Kostbare souvenirs die u vacuüm kunt sluiten zijn kinderspullen, verzamelobjecten en kostbaarheden.

45. Sieraden

Voorkom dat sieraden en andere kostbare souvenirs dof worden door ze vacuüm te sealen. Verzegel goud, zilver, juwelen, verzamelobjecten en meer vacuüm.

46. Keto & Dieet Maaltijd artikelen

Maaltijden vooruit maken is een grote factor in het succes van een dieet programma, vooral een zoals Keto. Bereid op zondag een grote maaltijd voor en seal ze dan vacuüm in porties die je de hele week kunt gebruiken voor ontbijt, lunch en avondeten. Goede ideeën zijn courgette schijfjes,
paprika’s en spek, omeletten, salami, kazen en kant-en-klare koolhydraatarme maaltijden.

47. Knutselspullen voor kinderen

Voor projecten of kunstbenodigdheden die u wilt opbergen: Vacuüm zegel die losse stukken, of plaats kneedbare deeg, verf, en stiften in vacuüm zegelzakken voor langdurige opslag of gewoon om te voorkomen dat uitdrogen tussen speeltijden.

48. Kinderlunches & snacks

Maak eenvoudige snacks en lunches voor onderweg.

49. Kliekjes

Dit is een van die fantastische manieren om geld te besparen en je eten vers te houden. Bewaar je restjes op hun volle bord zodat je ze gemakkelijk uit de koelkast kunt halen en de volgende dag opnieuw kunt opwarmen.

50. Sla

“Kan ik sla vacuüm sealen?” is een van de meest gestelde vragen van klanten. En het antwoord is JA! Plus, u kunt ook uw eigen salademixen maken met verschillende soorten!

51. Vloeistoffen

Veel van onze klanten vragen ons hoe ze voedsel met vloeistoffen vacuüm kunnen sealen, zoals stoofpotjes, marinades en bouillon. Heel gemakkelijk! Giet de ingrediënten in vacuümzakken en laat bovenaan voldoende ruimte vrij. Zet ze rechtop in de diepvries om ze te bevriezen tot ze een beetje hard zijn. Daarna kunt u ze gemakkelijk neerleggen en vacuüm verpakken zonder dat u bang hoeft te zijn dat de vloeistoffen eruit vallen. U kunt ook bakjes voor delicatessen gebruiken.

52. Tijdschriften

Verzamelobjecten- Veel mensen bewaren tijdschriften om te verzamelen of om later te lezen. Om uw papieren producten plat te houden tijdens het vacuüm sealen, knippen sommige verzamelaars die wij kennen een stuk karton af en plaatsen dit aan de onderkant.

53. Kaarten

U kunt landkaarten vacuüm verpakken in delen of in hun geheel opgevouwen om ze droog te houden tijdens het reizen of kamperen. Als u ervoor kiest om in delen te vacumeren, kunt u ze gemakkelijk opvouwen zodat ze netjes passen tijdens het inpakken.

| info wat kan ik vacuüm sealen |


vacuüm sealen
vacuüm sealen

54. Gemarineerd vlees

Het vacuümproces opent de poriën van het te marineren product, waardoor de marinade beter en sneller kan intrekken dan wanneer u het een nacht in de koelkast legt.

55. Lucifers

Waterdicht – Of u nu gaat kamperen, reizen of jagen, houd uw lucifers altijd waterdicht door ze vacuüm te sealen.

56. Maaltijden & maaltijdbereiding

Kant-en-klare maaltijden zijn een geweldige manier om u voor te bereiden op onze drukke weken! Maaltijden die u van tevoren bereidt in porties voor het hele gezin of voor slechts één of twee, besparen tijd en moeite. U kunt ook feest- of vakantiemaaltijden vooruit bereiden.

57. Gehaktballetjes

Maak van tevoren een heleboel gehaktballen en seal ze vacuüm voor toekomstige maaltijden! Zo heb je altijd gehaktballen bij de hand als je spaghetti maakt of zelfs als je een broodje gehaktbal wilt!

58. Vlees

Kip, Vis, Rundvlees, Varkensvlees, Wild.

59. Medische benodigdheden

Verzegel noodartikelen en kits, zoals pleisters, gaasjes en Neosporin. Deze artikelen kunnen vaak uitdrogen, scheuren of lekken. Door ze vacuüm te sealen, kunt u voorkomen dat ze beschadigd of onbruikbaar worden.

60. Medicijnen

Advil, Tylenol, hoestdruppels, inhalators – OPMERKING: Deze hebben allemaal een houdbaarheidsdatum. Vraag om medicijnen in pil- of tabletvorm, want die zijn langer houdbaar dan een vloeibare vorm. Schrijf de vervaldatum op de zakjes.

61. Militair

Verzending naar het buitenland- Het kan weken duren voordat artikelen aankomen. Wij hebben gemerkt dat het het beste is om lekkernijen vacuüm te verpakken en naar het buitenland te sturen naar militairen en missionarissen. Geloof ons, ze zullen het geweldig vinden om uw geschenken veilig en beschermd te ontvangen.

62. Geld

Of u nu munten verzamelt of geld in de achtertuin bewaart voor noodgevallen, vacuüm verzegelt u het om het te beschermen tegen de elementen en waterdicht te houden.

63. MRE’s

Maak aangepaste overlevingsrantsoenen of kampeermaaltijden. Meng ramen noedels, gedehydrateerde groenten, bouillonpoeder en kruiden in een zak. Doe er een plastic lepel bij en sluit het af. Rozijnen, gedroogde cranberry’s, pinda’s, chocolade chips, en gedroogd vlees werken ook geweldig!

64. Niet-bederfelijke dingen

Zoals u kunt zien in deze mega lijst, zijn er tal van niet-bederfelijke voorwerpen die u kunt vacumeren en veilig, waterdicht en beschermd kunt houden. Zoals documenten, verzamelobjecten, kostbaarheden, babyspullen, medische benodigdheden, kampeeruitrusting, jachtuitrusting en nog veel meer!

65. Moeren & Bouten

Raak nooit meer die moeren en bouten kwijt na het in elkaar zetten van meubels en dergelijke. Probeer ze vacuüm te sealen in vacuümzakken en bewaar ze in een kast of lade. Dit is ook handig voor als u gaat verhuizen en u bedbouten en andere onderdelen bij elkaar wilt houden.

66. Olie en azijn

Als u graag veel verschillende soorten olie en azijn in uw keuken heeft, sluit dan de geopende die u niet zo vaak gebruikt vacuüm af om ze langer vers te houden.

67. Pannenkoeken

Het is makkelijk om te veel pannenkoeken te maken of om beslag over te houden. Maak ze allemaal en seal ze afzonderlijk of in kleine pakketjes vacuüm en vries ze in. Stop ze in de broodrooster of magnetron voor een snel ontbijt. Als u meerdere pannenkoeken in een vacuümzak wilt doen, scheidt u ze met waspapier om te voorkomen dat ze aan elkaar kleven.

68. Onderdelen

Bewaar restjes en computeronderdelen veilig in een vacuümverzegelde zak zodat ze niet uit elkaar raken of helemaal verloren gaan. Maak het nog overzichtelijker door doorzichtige plastic opbergbakjes in schoenformaat te kopen en de vacuüm verzegelde onderdelen in de bakjes te leggen. Met een stift kunt u precies opschrijven waar de stukjes voor dienen.

69. Pasta’s

Houd die pasta’s vers door ze na opening vacuüm te sealen in zakjes. Als u pastasaus hebt gemaakt en die wilt bewaren voor restjes, moet u de saus eerst invriezen voordat u ze vacuüm verpakt.

70. Foto’s

Bewaar foto’s veilig door ze plat neer te leggen, er een stuk karton bij te leggen en ze vacuüm te sealen.

71. Geportioneerd voedsel

Gebruik de vacuümzakjes om individuele porties en porties voor het hele gezin te maken. Als u ’s avonds of tijdens de lunch weinig tijd hebt, is het heel gemakkelijk om een portie uit de vriezer te halen, op te warmen en op te eten zonder dat u die avond zelf hoeft te koken.

72. Puzzelstukjes

Houd puzzelstukjes bij elkaar en voorkom beschadiging door ze vacuüm te sealen en in hun doos te doen. U kunt ook het plaatje van de doos afknippen en alle stukjes in een vacuümzak doen om ruimte te besparen bij het opbergen.

73. Gekoelde levensmiddelen

Er zijn zo veel toepassingen voor vacuüm sealen om uw wekelijkse voedsel vers te houden de hele week lang, met inbegrip van kaas, groenten, sla, restjes, en vleeswaren.

74. Salade mixen

Als u van die gemakkelijke kant-en-klare salademixen houdt, zult u graag geld besparen en uw eigen sla gebruiken om uw eigen mixen te maken. Gewoon uw items, plaats in vacuüm zegel zakken, verzegelen en bewaar ze in de koelkast of vriezer.

| info wat kan ik vacuüm sealen |


vacuüm sealen
vacuüm sealen

75. Zaden

Of u nu zaden koopt of verse groenten en fruit gebruikt, doe ze in vacuümzakjes om ze jarenlang droog en klaar voor gebruik te bewaren. Zorg ervoor dat de zaden goed liggen te drogen voordat u ze vacuüm sealt.

78. Scrapbook benodigdheden

Vacuüm sealen is een geweldige manier voor scrapbookers om te voorkomen dat hun kleverige voorwerpen en andere plastics breken, afbrokkelen of uitdrogen. Bewaar stickers, knopen, kralen en linten veilig tegen weersinvloeden en klaar voor gebruik wanneer uw creativiteit u roept!

79. Geurverdrijvers

Jagers hebben vaak een heleboel verschillende geuren en voorwerpen om wild aan te trekken (of hun geur te verdoezelen), maar ze willen niet dat ze stinken als ze ze niet nodig hebben. Een gemakkelijke oplossing is om elk van de geuren vacuüm te verzegelen en dan kunnen ze samen worden verpakt zonder te hard te ruiken of hun andere items op te ruiken.

80. Seizoensfruit en -groenten

Het is geweldig om fruit en groenten te kopen tijdens hun piekseizoenen, maar nog beter als je ze ook buiten het seizoen hebt! Koop ze in het seizoen en vacumeer ze voor maaltijden, taarten en smoothies op een later tijdstip!

81. Zilverwerk

Vacumeer zilverwerk om het te houden aanslag vrij en veilig voor de elementen van buitenaf. Zorg ervoor dat er geen scherpe randen of punten de zakken doorboren.

82. Maaltijden in één portie

Neem een maaltijd of een restje en verpak het in kleine, afzonderlijke vacuümzakken.

83. Smoothie fruit en pakjes

Bananen- U kunt uw eigen proteïne pakjes en smoothie pakjes maken met vers fruit of gemengd bevroren fruit tijdens het hoogseizoen wanneer ze vers zijn of in de aanbieding. Voeg vervolgens uw eigen yoghurt, eiwitpoeders en zaden toe.

84. Soepen, stoofpotjes & eenpansgerechten

Als u grote partijen soepen, stoofschotels en eenpansgerechten maakt, kunt u de restjes of extra’s bewaren door ze vacuüm te verpakken in portiezakjes. Doe het voedsel rechtop in een zak, plaats het in de vriezer om de vloeistoffen ongeveer 10 minuten te bevriezen of totdat de vloeistoffen gestold zijn, haal het er dan uit en sluit het vacuüm.

85. Specerijen

Koop specerijen in bulk en laat ze langer goed blijven in vacuümzakken. Maak uw eigen kruidencombinaties en kruidenzalfjes en sluit ze vacuüm om te koken.

86. Overlevingspakketten

Survivalpakketten moeten luchtdicht en waterdicht worden bewaard om te voorkomen dat ze bederven en beschadigd raken. Veel preppers gebruiken vacuümverpakkingen om ruimte te besparen en de omvang te beperken terwijl ze voedsel voor de lange termijn bewaren. En vergeet die zuurstofabsorbers niet.

87. Thee

Houd uw thee vers door vacuüm te sealen in kleinere vacuümzakjes ter grootte van een halve liter en bewaar ze in een kast of voorraadkast. Het is vers en klaar om mee te nemen op de camping of op reis, ook!

88. Groenten

Groenten zijn er in overvloed tijdens het hoogseizoen in de zomer en de herfst, maar door ze vacuüm te sealen, kunt u groenten zoals tomaten, aardappelen, bonen, wortelen en nog veel meer het hele jaar door gebruiken. Ze zullen ongelooflijk vers smaken.

89. Wijn

Wist u dat u uw wijn kunt bewaren? U kunt een speciale wijnvuller gebruiken met uw vacuümsealer en uw wijn zo veel langer in de koelkast bewaren.

BONUS ITEM!

90. Courgette

Courgette is een geweldige manier om verborgen groenten in elk gerecht te verwerken. Het is zelfs een koolhydraatvervanger voor dieetprogramma’s, versnipper het voor brood, stoofschotels, lasagne, stoofschotels en meer!

 

Vacuummachine

| info wat kan ik vacuüm sealen | vacuümmachine | vacuümzakken | voordelen van vacuüm verpakken |