Geautomatiseerde verpakkingssystemen

Geautomatiseerde verpakkingssystemen

Op zoek naar verpakkingssystemen voor uw voedsel of andere waren?

Maak vandaag kennis met de Vacsy vacuummachine.

Terwijl de wereldbevolking dagelijks toeneemt is dat ook het geval voor de consumptie en de vraag naar voedsel.

Bijna een derde van alle voedsel wordt verspild door onbetrouwbare verpakkingsmethoden zoals pekelen, roken, rechtstreeks bevriezen en het bewaren in niet luchtdichte potten.

Verpakkingssystemen Vacuummachine video Vacsy

De consument wil voedingsproducten die over de hele wereld worden vervaardigd. Obesitas neemt toe doordat men steeds meer junkfood eet.

Voedingsdeskundigen trekken aan de alarmbel en doen hun best om de consument te informeren over de bijwerkingen van obesitas.

De komst van huishoudelijke, geautomatiseerde vacuüm machines, verkrijgbaar in de reguliere handel, is een zegen.

Doordat je thuis het voedsel vacuüm kan verpakken kan je het langer bewaren, de houdbaarheid van levensmiddelen verlengd tot vijf maal.

De voedingswaarde wordt ook behouden doordat het voedsel niet uitdroogt en dus vers en smakelijk blijft.

Het verhindert vriesbrand en dus uitdrogen, krimpen en verkleuren van het voedsel. Een voorbeeld van een geautomatiseerd verpakkingssysteem is VacSY.

VacSY is een merk van voedselsystemen, op de markt gebracht door Zepter.

Deze worden vervaardigd in Italië en zijn wereldwijd gepatenteerd.

VacSY voedselsystemen omvatten een vacuüm sealer om de zakken af te sluiten, een vacuüm pomp voor het luchtledig trekken van de zakken en verder bieden ze ook een breed gamma aan accessoires zoals zakken in verschillende formaten, vaten, potten en glazen verpakkingen aan.

Ook verpakkingen met vloeistoffen kunnen vacuüm verpakt worden.

De VacSy vacuum machine met pomp is gemakkelijk te gebruiken.Het voedsel wordt in de zak gedaan en de opening van de zak wordt in de vacuüm machine geplaatst terwijl de zak wordt vast geklikt aan beide zijden.

De automatische sealer trekt de verpakking in vijftien tot twintig seconden luchtledig.

VacSY voedselsystemen kosten tussen 189€ en 549€ en bieden 5 jaar garantie.

Industriële Verpakkingssystemen

Industrieel gebruikte machines voor het verpakken van voedsel zijn zeer vooruitstrevend, effectief en eenvoudig in het gebruik.

Ze worden gebruikt voor massaproductie want ze zijn geschikt voor het produceren van grote hoeveelheden op korte termijn.

Geautomatiseerde verpakkingssystemen bevatten een transportband waarop het voedsel door een hygiënische ruime gaat waar het vacuüm wordt getrokken en geseald.

Het snijsysteem in het geautomatiseerd verpakkingssysteem krimpt de verpakkingen, snijdt en verzegeld ze.

Het geautomatiseerd verpakkingssysteem wordt niet enkel gebruikt om voeding vacuüm te verpakken, maar wordt ook toegepast voor medische instrumenten, elektronische onderdelen en hardware producten.

Ze worden ook gebruikt voor het verpakken van andere producten om de grootte van de verpakkingen te beperken en het vervoer te optimaliseren.

Geautomatiseerde verpakkingssystemen kunnen kussens, dekbedden, lakens en bedlinnen vacuüm verpakken en dus minimaliseren om het transport van de goederen te vereenvoudigen.

Geautomatiseerde verpakkingssystemen hebben de toepassing van vacuümverpakking kostenbesparend en efficiënt gemaakt.

De geautomatiseerde verpakkingssystemen voor het zwaardere werk zijn duurzaam, hebben lagere onderhoudskosten en zijn van staal gemaakt zodat ze ruimschoots de arbeidsuren van het handmatig vacuüm verpakken compenseren.

Vacuümmachine Kopen? Hier Prijsofferte Ontvangen >

Ontdek ook: X-trend infraroodsauna kopen |

Vacuum verpakkingsmachine
Vacuum verpakkingsmachine