Klanten van Vacsy


Vacuüm machine of zakken kopen? Shop Online >


Vacuümmachine ervaringen & reviews

Vacsy vacuum

Vacsy is een toestel dat in geen enkele keuken mag ontbreken!! AANRADER

Reeds enkele jaren terug heb ik mijn Vacsy vacuummachine op het jaarlijks voedingssalon op de Heizel aangeschaft.

Ik heb er tot op heden nog geen enkel moment spijt van gehad, trouwens HET IS MIJN BESTE INVESTERING dat ik ooit voor mijn keukenwerk heb gekocht.

Hoeveel plaats ik in mijn diepvries gekregen heb door geen dozen meer te gebruiken voor soep enz…

Hoe gemakkelijk het is om diepvriesproducten te ontdooien in de zakjes, door ze gewoon even in warm water te leggen.

Eenmaal per maand rij ik naar mijn slager en koop vlees voor een hele maand en vries ze in de zakjes in, hoe gemakkelijk, vers en vlug ontdooid door het pakje even in warm water te leggen.

Sla blijft zo lang vers in de glazen kommen omdat je ze vacuüm kan trekken.

Noem maar op … een toestel dat in geen enkele keuken mag ontbreken, dat is Vacsy vacuummachine voor mij.

Adams - Cannaerts

Vacsy
5
2019-07-10T10:56:57+00:00

Adams - Cannaerts

Vacsy vacuum
Reeds enkele jaren terug heb ik mijn Vacsy vacuummachine op het jaarlijks voedingssalon op de Heizel aangeschaft. Ik heb er tot op heden nog geen enkel moment spijt van gehad, trouwens HET IS MIJN BESTE INVESTERING dat ik ooit voor mijn keukenwerk heb gekocht. Hoeveel plaats ik in mijn diepvries gekregen heb door geen dozen meer te gebruiken voor soep enz… Hoe gemakkelijk het is om diepvriesproducten te ontdooien in de zakjes, door ze gewoon even in warm water te leggen. Eenmaal per maand rij ik naar mijn slager en koop vlees voor een hele maand en vries ze in de zakjes in, hoe gemakkelijk, vers en vlug ontdooid door het pakje even in warm water te leggen. Sla blijft zo lang vers in de glazen kommen omdat je ze vacuüm kan trekken. Noem maar op … een toestel dat in geen enkele keuken mag ontbreken, dat is Vacsy vacuummachine voor mij.
vacsy potten

Al jaren trouwe klant van Vacsy – zeker aanschaffen

Wij werken nu reeds heel wat jaren met jullie vacuummachine.

Het wordt in onze zaak gebruikt op een dagelijkse basis.

De service die jullie bieden is gewoon excellent.

In al de jaren werd elk klein euvel, ook al was dit te wijten aan normale slijtage steeds door jullie vervangen of gerepareerd en dit zonder kosten.

Nergens vindt men deze service.

Wij kunnen zonder aarzelen jullie product aan eender wie aanbevelen.

Het is gewoon in zijn segment het beste toestel met de allerbeste service.

Wij zullen nog jaren trouwe klant blijven en mochten al onze leveranciers van toestellen op deze manier werken, zou het leven veel eenvoudiger zijn.

Restaurant Hocus Pocus

Vacsy
5
2019-07-10T11:00:26+00:00

Restaurant Hocus Pocus

vacsy potten
Wij werken nu reeds heel wat jaren met jullie vacuummachine. Het wordt in onze zaak gebruikt op een dagelijkse basis. De service die jullie bieden is gewoon excellent. In al de jaren werd elk klein euvel, ook al was dit te wijten aan normale slijtage steeds door jullie vervangen of gerepareerd en dit zonder kosten. Nergens vindt men deze service. Wij kunnen zonder aarzelen jullie product aan eender wie aanbevelen. Het is gewoon in zijn segment het beste toestel met de allerbeste service. Wij zullen nog jaren trouwe klant blijven en mochten al onze leveranciers van toestellen op deze manier werken, zou het leven veel eenvoudiger zijn.
vacuum apparaten

Vacsy vacuummachine is onmisbaar voor ons

Reeds een 10-tal jaren gaan wij enkele weken op visvakantie naar Noorwegen.

In den beginne werd de gevangen vis verpakt in gewone diepvrieszakjes met een elastiekje errond met alle vervormingen vandien.

Tot we Vacsy leerden kennen… gedaan met elastiekjes.

Vanaf toen werd alles professioneel ingepakt en diepgevroren met de naam van de verpakte vis erop geschreven.

Ondertussen hebben wij onze 2 “oudere” toestellen vervangen door de snellere nieuwe die veel meer verpakkingsmogelijkheden hebben.

Ook onze zelfgeteelde groenten worden hiermee verpakt.

Dat zelfs deze toestellen een gegeerd object zijn bewijst volgende anekdote….

Gedurende een vakantie in Italië was er thuis ingebroken, buiten de gebruikelijke voorwerpen had men ook … ons vacuümtoestel meegenomen en dit enkele dagen voor ons vertrek naar Noorwegen.

Blijkbaar dieven die weten wat waardevol is.

Wij zijn ‘s anderdaags onmiddellijk naar Knokke gereden om een nieuw toestel, want zonder dat, geen visvakantie.

Prinsen

Vacsy
4
2019-07-10T11:02:29+00:00

Prinsen

vacuum apparaten
Reeds een 10-tal jaren gaan wij enkele weken op visvakantie naar Noorwegen. In den beginne werd de gevangen vis verpakt in gewone diepvrieszakjes met een elastiekje errond met alle vervormingen vandien. Tot we Vacsy leerden kennen… gedaan met elastiekjes. Vanaf toen werd alles professioneel ingepakt en diepgevroren met de naam van de verpakte vis erop geschreven. Ondertussen hebben wij onze 2 “oudere” toestellen vervangen door de snellere nieuwe die veel meer verpakkingsmogelijkheden hebben. Ook onze zelfgeteelde groenten worden hiermee verpakt. Dat zelfs deze toestellen een gegeerd object zijn bewijst volgende anekdote…. Gedurende een vakantie in Italië was er thuis ingebroken, buiten de gebruikelijke voorwerpen had men ook … ons vacuümtoestel meegenomen en dit enkele dagen voor ons vertrek naar Noorwegen. Blijkbaar dieven die weten wat waardevol is. Wij zijn ‘s anderdaags onmiddellijk naar Knokke gereden om een nieuw toestel, want zonder dat, geen visvakantie.
Vacuum verpakken vacsy

Een Vacsy is niet voor even, maar voor de rest van je leven

Enige tijd geleden kocht ik op het Voedingssalon uiteindelijk het vacuümsysteem van Vacsy.

Niet dat ik erg benieuwd was om van een scampi een kreeft te maken.

Neen, helemaal niet.

Het feit dat ik dagdagelijks met voeding bezig ben en het feit dat ik altijd met restjes zat, gaf mij de boost voor de aankoop.

Al vanaf het begin van de aankoop begon ik met hetgeen nog in de koelkast zat vacuüm te verpakken: kaas die ik over had van een kaasavond, soep die ik gemaakt had en rijst van de dag zelf.

Héérlijk systeem om mee te werken.

Slechts één knop, en het apparaat doet de rest vakkundig.

Na een paar weken veelvuldig te hebben gebruikt, deed het apparaat het niet meer.

Ik in alle paniek, want als ik het systeem niet één dag heb gebruikt, heb ik het gevoel dat ik eten weggooi.

Onmiddellijk gemaild naar de verkoper en nog geen 2 dagen later had ik al een nieuwe pomp.

Ongelooflijke service noem ik dat. Nu werk ik er reeds meer dan een half jaar mee: elke taart die ik maak voor de kinderen: gaande van Spidermantaart tot Cars taart, gaan in de supergrote boxen en je kan er elke dag een stuk van eten.

Niet alleen ik als papa ben tevreden, ook mijn kindjes.

En elke dag horen mijn kindjes eventjes het geluid van het apparaat.

Een geluid die ze zo gewoon zijn geworden dat ze zelfs vragen om de tafelrestjes vacuüm te verpakken.

Kortom: een Vacsy is niet voor even, maar voor de rest van je leven!

Brackx

Vacsy
5
2019-07-10T11:04:20+00:00

Brackx

Vacuum verpakken vacsy
Enige tijd geleden kocht ik op het Voedingssalon uiteindelijk het vacuümsysteem van Vacsy. Niet dat ik erg benieuwd was om van een scampi een kreeft te maken. Neen, helemaal niet. Het feit dat ik dagdagelijks met voeding bezig ben en het feit dat ik altijd met restjes zat, gaf mij de boost voor de aankoop. Al vanaf het begin van de aankoop begon ik met hetgeen nog in de koelkast zat vacuüm te verpakken: kaas die ik over had van een kaasavond, soep die ik gemaakt had en rijst van de dag zelf. Héérlijk systeem om mee te werken. Slechts één knop, en het apparaat doet de rest vakkundig. Na een paar weken veelvuldig te hebben gebruikt, deed het apparaat het niet meer. Ik in alle paniek, want als ik het systeem niet één dag heb gebruikt, heb ik het gevoel dat ik eten weggooi. Onmiddellijk gemaild naar de verkoper en nog geen 2 dagen later had ik al een nieuwe pomp. Ongelooflijke service noem ik dat. Nu werk ik er reeds meer dan een half jaar mee: elke taart die ik maak voor de kinderen: gaande van Spidermantaart tot Cars taart, gaan in de supergrote boxen en je kan er elke dag een stuk van eten. Niet alleen ik als papa ben tevreden, ook mijn kindjes. En elke dag horen mijn kindjes eventjes het geluid van het apparaat. Een geluid die ze zo gewoon zijn geworden dat ze zelfs vragen om de tafelrestjes vacuüm te verpakken. Kortom: een Vacsy is niet voor even, maar voor de rest van je leven!
De Markt Vacuummachine Vacsy

VacSy is snel, efficiënt en betaalbaar … Aanrader A+++

Ons motto is kwaliteit aan betaalbare prijs, Vacsy kan hetzelfde motto gebruiken.

Het systeem is snel, efficiënt en betaalbaar.

Wij gebruiken het om onze verse vis een langere en betere versheid te geven, te marineren, indien nodig ook in te vriezen, waarna je het ook nog gemakkelijk kan portioneren.

De Nieuwpoortse Markt

Vacsy
5
2019-07-10T11:06:00+00:00

De Nieuwpoortse Markt

De Markt Vacuummachine Vacsy
Ons motto is kwaliteit aan betaalbare prijs, Vacsy kan hetzelfde motto gebruiken. Het systeem is snel, efficiënt en betaalbaar. Wij gebruiken het om onze verse vis een langere en betere versheid te geven, te marineren, indien nodig ook in te vriezen, waarna je het ook nog gemakkelijk kan portioneren.
vacuum machine Vacsy keuken

Dank je wel Vacsy : beste vacuum machine

Hallo Vicky

Dank zij jou hebben wij al mogen kennis maken met de groene versie.

Deze werken even perfect als de oranje. Soms vraag ik mij al hoe we hebben kunnen leven zonder Vacsy.

Dank je wel Vicky van VacSy !

Vriendelijke groet,

Jorg van Noord

Jorg van Noord

Vacsy
4
2019-07-10T11:11:41+00:00

Jorg van Noord

vacuum machine Vacsy keuken
Hallo Vicky Dank zij jou hebben wij al mogen kennis maken met de groene versie. Deze werken even perfect als de oranje. Soms vraag ik mij al hoe we hebben kunnen leven zonder Vacsy. Dank je wel Vicky van VacSy ! Vriendelijke groet, Jorg van Noord
vacsy klanten

M’n mama heeft er intussen ook eentje gekocht.Ik zou m’n Vacsy vacuummachine niet meer kunnen missen!

We gebruiken het vooral privé maar ook in onze zaak, een landbouwbedrijf met kippen en runderen komt het uiteraard goed van pas!


Ik had vroeger een goedkoop modelletje van Chinese makelij, maar wat een verschil in kwaliteit!M’n mama heeft er intussen ook eentje gekocht.

Fam. Boelens / Boutte uit Boekhoute

Vacsy
4
2019-07-10T11:13:19+00:00

Fam. Boelens / Boutte uit Boekhoute

vacsy klanten
Ik zou m’n Vacsy vacuummachine niet meer kunnen missen! We gebruiken het vooral privé maar ook in onze zaak, een landbouwbedrijf met kippen en runderen komt het uiteraard goed van pas! Ik had vroeger een goedkoop modelletje van Chinese makelij, maar wat een verschil in kwaliteit! M’n mama heeft er intussen ook eentje gekocht.
Bistro Lara Louise Vacsy Review testimonial

Een tevreden klant van VacSy!

Bedankt voor jullie vriendelijke en goede service.

Jullie zijn een voorbeeld van klantvriendelijkheid!

Doe zo voort!

Michele Houtekamer

Bistro Lara Louise

Bistro Lara Louise

Vacsy
5
2019-07-10T11:16:58+00:00

Bistro Lara Louise

Bistro Lara Louise Vacsy Review testimonial
Bedankt voor jullie vriendelijke en goede service. Jullie zijn een voorbeeld van klantvriendelijkheid! Doe zo voort! Michele Houtekamer Bistro Lara Louise
Vacuumverpakkingsmachine voor voedsel

Vacsy: Snel, handig, gemakkelijk: zou echt niet meer zonder kunnen

Net boodschappen gedaan, en dan snel mijn vlees vacuum trekken met Vacsy.

Snel, handig, gemakkelijk: zou echt niet meer zonder kunnen.

Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om voedsel te conserveren, is de Vacsy vacuümsealer de perfecte oplossing. Plaats uw voedsel in een Vacsy-zak, seal het dicht en plaats het in de Vacsy-unit. De Vacsy-unit verwijdert alle lucht uit de zak en creëert een vacuümverzegeling die voorkomt dat zuurstof en vocht uw voedsel bederven. Bovendien is de Vacsy-unit compact en gemakkelijk te gebruiken, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Of u nu kampeert, vist of wandelt, de Vacsy-unit houdt uw voedsel vers en heerlijk. Dus wacht niet langer en schaf vandaag nog een Vacsy unit aan.

Bedankt.

Nadia Billen

Nadia Billen

Vacsy
5
2019-07-10T12:28:09+00:00

Nadia Billen

Vacuumverpakkingsmachine voor voedsel
Net boodschappen gedaan, en dan snel mijn vlees vacuum trekken met Vacsy. Snel, handig, gemakkelijk: zou echt niet meer zonder kunnen. Als u op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om voedsel te conserveren, is de Vacsy vacuümsealer de perfecte oplossing. Plaats uw voedsel in een Vacsy-zak, seal het dicht en plaats het in de Vacsy-unit. De Vacsy-unit verwijdert alle lucht uit de zak en creëert een vacuümverzegeling die voorkomt dat zuurstof en vocht uw voedsel bederven. Bovendien is de Vacsy-unit compact en gemakkelijk te gebruiken, zodat u hem overal mee naartoe kunt nemen. Of u nu kampeert, vist of wandelt, de Vacsy-unit houdt uw voedsel vers en heerlijk. Dus wacht niet langer en schaf vandaag nog een Vacsy unit aan. Bedankt. Nadia Billen
4.7
9
Vacsy


Vacuüm machine of zakken kopen? Shop Online >