Koopgids voor vacuummachines: Waarop letten bij de aankoop van een vacuummachine

Koopgids voor vacuummachines: Waar moet u op letten als u een vacuüm sealer koopt?

Vacuum Sealer Beoordelingen: 7 cruciale dingen die je nodig hebt om naar te kijken voordat je koopt

Zorg dat u later geen spijt krijgt van uw aankoop. Deze vacuüm sealer beoordelingen vertellen u wat u moet weten, zodat u de juiste keuze kunt maken de eerste keer. Ontdek de goede en ontdek de slechte, zodat u precies weet wat u koopt. Deze koopgids voor vacuummachines zal u op weg helpen.

Elke vacuüm sealer beoordeeld op deze website is beoordeeld met behulp van een criteria die echt definieert een goede vacuüm sealer voor ons thuisgebruikers. Overweeg elk van hen en je zult in staat zijn om te vertellen of iets slecht is, of niet. Ik behandel de criteria hieronder in detail, zodat u precies weet waar ik op heb gelet bij de beoordeling van elk item.

Voor elk criterium heb ik twee winnaars die er naar mijn mening echt uitspringen in vergelijking met de andere vacuüm sealers voor dat specifieke criterium (de ene is de beste voor uw geld en de andere is de op een na beste voor degenen met een kleiner budget). En als dat niet genoeg is om u te helpen beslissen, heb ik ook mijn algemene topkeuzes gekozen; de twee waarvan ik vind dat ze het meeste waar voor uw geld bieden (en ook het mijne). Deze heb ik voor mezelf gekocht na er zoveel te hebben bekeken.

Wat is een goede vacuüm sealer?

Elke vacuüm sealer in deze koopgids voor vacuummachines wordt beoordeeld en beoordeeld met behulp van een specifieke set van criteria die zorgvuldig is gekozen. Hoe heb ik ze gekozen? Ze werden gekozen na:

Vele uren van onderzoek te lezen door middel van bijna meer dan duizend koper beoordelingen (laatste telde ik het was 1,143, of ergens dicht bij dat).

Nog veel meer tijd besteed aan het doorlezen van de vragen van anderen op het internet.

Persoonlijk heb ik veel van de populaire vacuüm sealers die nu op de markt zijn, bekeken.

Na al het onderzoek, vond ik dat de onderstaande criteria echt een goede vacuüm sealer definiëren die de moeite waard is om te kopen. Elk criterium wordt beoordeeld van 1 tot 10 -1 is de laagste en 10 is de hoogste. De totale score is het gemiddelde van alle scores voor elk criterium samen.

Met behulp van deze koopgids voor vacuummachines koopt u meteen de juiste vacuummachine!


Koopgids voor vacuummachines
Koopgids voor vacuummachines

Criteria:

 • Kosten
 • Vermogen
 • Zegel
 • Gebruiksgemak
 • Duurzaamheid
 • Garantie
 • Andere kenmerken

Kostprijs

Het belangrijkste puntje in onze koopgids voor vacuummachines is de kostprijs. Hoewel we graag de duurste vacuüm sealer willen hebben die we kunnen vinden, hebben we allemaal een budget waar we mee moeten werken. Dus de prijs van de vacuüm sealer moet in een prijsklasse die u zich kunt veroorloven en bereid zijn te betalen voor.

Bij het overwegen van de kosten veel mensen maken de fout van het niet overwegen van de kosten van zakken. Zorg ervoor dat u die fout niet maakt, of het zal u op de lange duur duur komen te staan. Zakken kunnen erg duur worden als u niet voorzichtig bent bij het kiezen van uw vacuüm sealer.

Het belangrijkste om te overwegen wanneer u naar zakken kijkt, is om te controleren of het werkt met generieke of niet-fabriekszakken. Het is een zeer groot pluspunt als het goed werkt met deze zakken van derden. Waarom? De belangrijkste reden is dat ze meestal goedkoper zijn dan de zakken die door de fabrikanten van vacuümmachines worden aangeboden.

U zult ook willen kijken naar de kosten van de fabricage zakken ook. Dit is vooral belangrijk als de vacuüm sealer heel goed werkt met generieke zakken. Zorg ervoor dat ze betaalbaar zijn. Het heeft geen zin om een vacuüm sealer te kopen voor 40 euro en dan 20 euro te moeten betalen voor een zakrol, omdat het de zakken zijn die u steeds opnieuw moet kopen.

Laten we eens kijken naar het voorbeeld van een 40 euro apparaat. U koopt de unit voor 40 euro, maar koopt drie rollen zakken voor 20 per stuk. Dat komt neer op 60 euro voor de zakken alleen. Dat is al een gloednieuwe vacuüm sealer plus een zakrol. Zoals u ziet is dat na verloop van tijd al snel een belachelijk hoog bedrag.

Met behulp van deze koopgids voor vacuummachines koopt u meteen de juiste vacuummachine!

Vermogen

Het volgende waar je op moet letten is hoeveel vermogen hij heeft. U wilt het meeste vermogen dat u zich kunt veroorloven. Meer vermogen betekent dat het is gebouwd met een sterkere motor die in staat is om de extra kracht te produceren.

Het doel van een vacuüm sealer is om uw voedsel te beschermen tegen de lucht die ervoor zorgt dat het snel bederft. Dus met een sterke motor die meer lucht kan aanzuigen, blijft uw voedsel langer goed. De aanschaf van een vacuüm sealer met voldoende vermogen kan het verschil betekenen tussen een houdbaarheid van 2-3 maanden voor uw voedsel en een houdbaarheid van meer dan 12 maanden.

Hoe weet u hoeveel vermogen de machine heeft? De fabrikant maakt deze waardevolle informatie niet altijd duidelijk, maar er zijn een paar manieren waarop u er een idee van kunt krijgen.

Eén manier is de kostprijs. Als hij meer kost, betekent dat natuurlijk dat hij meer kwaliteitsonderdelen heeft, wat meestal betekent dat hij een betere motor heeft. Een andere en meer betrouwbare manier is het bekijken van kopersreviews over het toestel zelf. Velen van hen zullen u vertellen hoeveel vermogen het heeft op basis van het daadwerkelijk hebben gebruikt van het apparaat zelf.

Het doorlezen van een heleboel reviews betekent meestal een hoop werk, maar deze keer niet. Ik heb dat tijdrovende proces al voor mijn rekening genomen. Ik heb al een heleboel van die klanten beoordelingen doorgelezen en er de informatie uitgehaald die u nodig hebt.

Zegel

Ik noem het zegel na het vermogen, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Ik denk eigenlijk dat het net zo belangrijk is als vermogen bij het winkelen voor een vacuüm sealer. U wilt de best mogelijke sealer (een die niet vroeg mislukt). Een sealer die het begeeft zal de houdbaarheid van het voedsel waar je zo hard voor hebt gewerkt en zoveel voor hebt betaald volledig teniet doen.

Enkele dingen waar u op moet letten zijn:

 • een grote seal balk
 • meerdere seal draden
 • een sterkere seal balk

Een grote seal balk maakt een grotere en daardoor veel sterkere seal. Een betere afsluiting verkleint de kans dat de afsluiting het begeeft voordat u ze eruit wilt halen. Zo hoeft u geen voedsel weg te gooien dat is aangebrand in de vriezer omdat de seal is verbroken en de zak open is gegaan.

Meerdere seal draden zijn ook iets om naar te zoeken. Een vacuüm sealer met meerdere seal draden maakt meerdere seals in één keer. Als een apparaat twee seal draden heeft, worden er in feite twee seals op een zak gemaakt, telkens wanneer u deze sealt. Het hebben van twee seals is geweldig, want als er een mislukt, heb je nog steeds de andere om uw voedsel vacuüm en verzegeld te houden.

Een betrouwbare seal wordt veel eenvoudiger als de seal balk snel kan opwarmen, zodat deze snel en probleemloos door kreukels en kleine stukjes voedsel/vocht (veelvoorkomende oorzaken van mislukte seal naden) kan sealen. Dit maakt een seal balk sterker.

Met behulp van deze koopgids voor vacuummachines koopt u meteen de juiste vacuummachine!


Koopgids voor vacuummachines
Koopgids voor vacuummachines

Gebruiksgemak

Het volgende belangrijke puntje in deze koopgids voor vacuummachines is het gebruiksgemak. Kies iets dat gemakkelijk te gebruiken is.

Gemakkelijk is altijd de beste keuze. Kies iets dat niet lastig in gebruik is.

Hoewel de meeste vacuüm sealers niet moeilijk in het gebruik zijn, moet u toch rekening houden met het gebruiksgemak. U wilt dat alle knoppen gemakkelijk toegankelijk zijn en goed gelabeld, zodat u weet welke knop wat doet.

U moet er ook zeker van zijn dat het apparaat zichzelf vergrendelt (onmiddellijk of binnen een paar seconden). Met deze handige functie hoeft u niet op het toestel te drukken tot het klaar is met sealen.

Ik had enkele jaren geleden een oud toestel waarbij ik precies dat moest doen. Ik moest met mijn hele gewicht op het toestel drukken en het dan een paar minuten ingedrukt houden terwijl het de lucht eruit zoog en het verzegelde. Het was echt heel vervelend om te gebruiken. Ik weet zeker dat de meeste vacuüm sealers tegenwoordig veel gemakkelijker te bedienen zijn dan deze, maar je weet nooit waar je tegenaan loopt als je niet oplet.

Iets anders waar je op moet letten is de puls regeling, met name of deze automatisch, handmatig of beide is. Automatische puls besturing vacumeert en sealt automatisch voor u op basis van de vooraf ingestelde instellingen die u indrukt. Met handmatige bediening kunt u precies kiezen wanneer u stopt met stofzuigen en wanneer u de zak verzegelt.

Automatische puls besturing klinkt misschien goed, maar heeft ook nadelen. Soms zijn deze automatische instellingen te veel of te weinig voor wat u probeert te vacumeren. Als u niet kunt kiezen wanneer u wilt vacumeren en wanneer u wilt sealen, kan dat voor sommige levensmiddelen tot minder dan ideale resultaten leiden. Een goed voorbeeld is brood. Brood is erg kwetsbaar, dus te veel vacuüm en u plet het; niet genoeg en het bederft sneller dan u zou willen. Als u de handmatige puls regeling zou gebruiken, zou u uw vacuüm sealer kunnen stoppen net voordat het wordt geplet (wat u de beste resultaten oplevert).

De optie van zowel automatische als handmatige bediening is het beste. Als u er echter binnen uw budget geen kunt vinden met zowel automatische als handmatige puls regeling, kies dan voor handmatige regeling. Alleen automatisch is de slechtste optie die je kunt krijgen vanwege het gebrek aan controle.

Duurzaamheid

Wanneer je iets koopt wil je er zeker van zijn dat het duurzaam is. Iets kopen dat duurzaam is en langer meegaat is een betere besteding van uw geld. U wilt toch altijd het meeste uit het geld dat u uitgeeft? Je wilt niet dat je maanden later alweer een nieuwe moet kopen, toch?

Om een idee te krijgen van hoe duurzaam een vacuüm sealer is, moet u goed kijken waar hij van gemaakt is. Het is duidelijk dat als het plastic onderdelen heeft, het niet zo lang mee zal gaan als iets dat gemaakt is van staal.

Een andere goede manier om de duurzaamheid van een product te bepalen is om alle kopersreviews door te spitten. Je kunt hier uren mee bezig zijn, maar dat is niet nodig. Ik heb de moeite van dit proces al voor je genomen en veel van de gebruikersreviews doorgespit om je feedback van echte gebruikers en kopers te geven.

Met behulp van deze koopgids voor vacuummachines koopt u meteen de juiste vacuummachine!


Koopgids voor vacuummachines
Koopgids voor vacuummachines

Garantie

Garantie is iets wat veel kopers vergeten te bekijken bij het kopen. Het kan een grote fout zijn om te vergeten naar de garantie te kijken – vooral als u een duur product koopt.

Stelt u zich eens voor dat u honderden dollars betaalt voor een vacuüm sealer en dat hij een jaar en twee maanden later niet meer werkt. U hebt de garantie helemaal niet gecontroleerd. Je belt de fabrikant en er wordt je verteld dat het product maar één jaar garantie heeft. Ze vertellen je dat het buiten de garantie valt en dat er niets meer aan te doen is. Op dat moment ben je de pineut en heb je honderden euros verspild aan een product waarvan je dacht dat het al jaren zou werken.

Dat scenario kan een beetje extreem zijn, maar het gebeurt en het kan u overkomen. Daarom is de garantie iets waar u echt goed naar moet kijken. Het is beslist geruststellend te weten dat de fabrikant achter zijn product staat en een goede garantie biedt voor het geval u iets overkomt.

Andere kenmerken

Andere kenmerken zijn dingen zoals:

 • ingebouwde zak houder
 • ingebouwde zak snijder
 • canister poort
 • andere kenmerken nuttige kenmerken die hierboven niet werden behandeld

Andere kenmerken zoals de hierboven genoemde zijn handig en kunnen soms nuttig zijn, maar ik beschouw ze niet als een spelbreker. Ze zijn gewoon leuk om te hebben-zoals de zak ingebouwde zak snijder. Doe niet eens de moeite om er specifiek naar te zoeken als u op zoek bent naar een vacuüm sealer. Ik vermeld ze alleen als ze dergelijke functies hebben, omdat ik zo grondig mogelijk wil zijn in mijn beoordelingen.

Aangezien het ontbreken van deze functies een vacuüm sealer niet echt slechter maakt, tel ik het niet mee in de beoordeling als het er geen heeft. Ik geef hem echter wel een paar punten als hij ze wel heeft en ik denk dat ze nuttig voor u kunnen zijn.

Met behulp van deze koopgids voor vacuummachines koopt u meteen de juiste vacuummachine!