Vacsy vacuümsystemen, vacuümverpakkingen en vacuümcontainers

Vacsy vacuümsystemen, vacuümverpakkingen en vacuümcontainers

MAG HET IETS VERSER ZIJN?

Vacuümsystemen & containers van de bovenste plank.

Waar te beginnen als we het over onze Vacsy producten hebben? Iedereen wil verse producten, want vers staat gelijk aan lekker, gezond en betrouwbaar. Met onze vacuüm-machine en -pomp geven wij uw etenswaren een langer leven en besparen we u een hoop last. Geen verlies van vitaminen en mineralen, geen ijskristallen in de diepvries, geen plaatsgebrek, geen tijdsgebrek en vooral: geen bedorven voeding.

Vacuüm verpakte waren blijven niet alleen langer vers, ze behouden ook hun natuurlijke kleur en smaak. Daarnaast is het milieuvriendelijk, praktisch en bespaart het u hopen geld. Ontdek snel onze vacuummachine en vacuumpomp of luister naar een smakelijke demonstratie van onze huiskok.

Mmmmm met Vacsy.

Vacsy Vacuümmachine

Vandaag worden we overstelpt met voeding die over data is, slecht ruikt, smaakloos is of regelrecht bedorven is. Met de Vacsy vacuümmachine haalt u een handige speelkameraad in huis die ervoor zorgt dat uw verse voeding ook vers blijft. Dit tot 5 maal langer dan gelijk welk ander toestel.

vacuummachines
vacuummachines

Dit is de koning van de vacuümmachines. Niets ontsnapt en niets komt binnen. U verdient de lekkerste en meest verse voeding die er is. Aan de hand van een gebruiks-vriendelijk en eenvoudig systeem verpakt u uw producten in een handomdraai. Gerenommeerde iconen uit de horeca-wereld noemen onze vacuümmachine zelf ‘verslavend’.

Dit is niet uw zoveelste foute trouwcadeau, het is een standaard binnen de kwalitatieve keuken en ze komt met verschillende handige opbergsystemen. Zowel vorm als smaak blijven in tact. Verkleuring, verlies van voedingssap en die vervelende ijskristallen in de diepvries waardoor uw schuiven blokkeren zijn verleden tijd.

Ons uniek vacuümsysteem wordt zowel professioneel als binnenskamers gebruikt.

Vacsy Vacuümpomp

De Vacsy vacuümpomp heeft zijn strepen meer dan verdiend. Wegens ‘feilloos en efficiënt’ kiest zowel de doorsnee topchef als de reguliere huisvrouw voor deze handige -en geef toe, stijlvolle – pomp. Deze tool zorgt ervoor dat uw producten vers blijven. Aan de hand van een vacuüm-zuig module ontrekt de pomp alle lucht uit de voedingsdrager. Een Vacsy pot, een stolp, een beker…

vacuumpomp
vacuumpomp

Het verpakken van voeding is nog nooit zo gemakkelijk en luchtdicht geweest. Vitaminen, mineralen, smaak, geur én vooral aroma’s blijven behouden. Uw eten blijft tot 5 maal langer vers. Geen enkel ander toestel op de markt kan dit garanderen. De pomp der pompen is ecologisch verantwoord en kan u heel veel geld doen besparen op termijn.

Leun achterover in uw zetel en bekijk onze demonstratie.

Uw voeding blijft immers lekker lang vers.

Handige HOUDBAARHEIDSTABEL

Aan de hand van deze handige steekkaart bent u zeker van de houdbaarheid van uw Vacsy verpakte voeding. Zowat elke voedingsgroep is vertegenwoordigt in de tabel. Geur, kleur, smaak, vitaminen én mineralen blijven in tact. Smullen maar!

Bespaar TIJD & GELD

Ook uw portefeuille trekt vacuüm wanneer u onze producten aanschaft. U wint tijd & geld.

Ontdek alle voordelen van Vacsy

  • Altijd dagverse producten
  • Vacsy houdt onbeperkt vers.
  • Vacsy bespaart tijd & geld.
  • Vacsy behoudt smaak & kleur
  • Vacsy garantie = levenslang