Vacsy Zepter

Vacsy Zepter – meester in het conserveren van voedsel

VacSy Zepter is een wereldwijd gepatenteerd vacuümsysteem voor levensmiddelen – ontworpen om een vacuüm te creëren in speciale glazen containers en speciale luchtdichte zakken.

De vacuümomgeving ontneemt bacteriën, schimmels en zwammen de zuurstof die nodig is om te overleven en behoudt de smaak en voedingseigenschappen van het voedsel in onveranderde staat!

Levensmiddelen blijven tot 5 keer langer vers en gezond dan in de normale koelkast omstandigheden.

Het VacSy Zepter® System kan worden gebruikt om verse of bereide voedingsmiddelen direct vacuüm te verpakken in VacSy ® Containers, Zepter Cookware, Flessen en VacSy® Rolls.

Het vacsy® systeem is het meest veelzijdige en krachtige voedsel vacuümmachines voor professioneel en thuisgebruik.

Vacsy Zepter
Vacsy Zepter

Vacsy® – het revolutionaire vacuümsysteem innovatief & natuurlijk – effectief & gezond

Het VacSy® systeem beschermt voedsel tegen voortijdig bederf, waardoor het gemakkelijk is om vooruit te plannen en voedsel in grotere hoeveelheden te kopen, waardoor u bespaart op boodschappen en op de tijd die u aan boodschappen doen besteedt.

Om de voedingseigenschappen van het voedsel te behouden tijdens het koken, gebruikt u Zepter Masterpiece Cookware, waarmee u kunt koken zonder vetten, water en zout, bij lage temperaturen. Het voedsel behoudt zijn volle smaak en vitaminen. Opgeslagen in VacSy® blijven dagelijkse maaltijden tot 5 keer langer vers, gezond en smakelijk.

 • Gezond: behoud van vitaminen en voedingsstoffen
 • Natuurlijk: geen additieven gebruikt
 • Doeltreffend: voedsel blijft 3-5 keer langer houdbaar
 • Geld besparend: vermindert voedselverspilling
 • Minder vaak koken, maar toch lekkere en gezonde maaltijden klaar! Een langer leven voor uw voedsel, een gezond leven voor u!

Tips voor het gebruik van uw Vacsy Zepter ® vacuümsysteem

Gourmet stijl! Marineer in een kortere tijd en geniet van een heerlijke maaltijd.

Hersluit uw geopende glazen potten door ze opnieuw te vacumeren!

Vacuüm geseald in zakken, worden juwelen, geld, belangrijke documenten, elektronische apparaten of andere kostbaarheden beschermd tegen oxidatie, water en stof.

Door uw kleding vacuüm te verpakken, kunt u ruimte besparen in uw bagage op reis, of in uw kast thuis!

Op een boot of tijdens het kamperen houdt het vacuüm verpakken van uw kleding in VacSy®-zakken ze droog!


Vacsy Zepter: de enige natuurlijke manier om voedsel te conserveren

Met de veelzijdige VacSy® Standard Set blijven groenten en fruit tot 21 dagen vers en behouden ze hun voedingswaarden, terwijl kaas tot 60 dagen houdbaar is en de meeste andere voedingsmiddelen een ongekende vijf keer langer houdbaar blijven dan in normale bewaarverpakkingen. Het VacSy® pompsysteem is een onmisbaar hulpmiddel voor de professionele kok en de thuiskeuken. Het zuigt overtollige lucht uit de modernste verpakkingen en vertraagt het bederf van voedsel radicaal, bespaart u geld en – het belangrijkste – beschermt uw gezondheid.

Het vacuüm verpakte voedsel blijft vers, met behoud van voedingsstoffen en smaak. Vlees en gevogelte die met ons systeem vacuüm worden verpakt voordat ze worden ingevroren, krijgen geen vriesbrand, waardoor ze langer houdbaar blijven. En onze vacuüm sealer heeft zelfs toepassingen buiten de keuken – vacuüm verpakken van sieraden om aanslag te voorkomen en om belangrijke documenten te beschermen tegen vochtschade. Het VacSy® Systeem kan gebruikt worden om verse of bereide voedingswaren direct vacuüm te verpakken in VacSy® Containers, Zepter Cookware, Flessen en VacSy® Rollen.

De huidige conserveringsmethoden van voedsel brengen ongewenste gezondheidsrisico’s met zich mee en kunnen de voedingseigenschappen aantasten. Conserveren, zouten, invriezen, roken, inblikken, inmaken hebben allemaal bewezen negatieve neveneffecten op de gezondheid. Voedsel bewaren met VacSy® is het natuurlijke en veilige alternatief, waarbij voedsel zijn volle smaak en vitaminen behoudt. Dagelijkse maaltijden blijven langer vers, gezond en extra sappig. En aangezien het VacSy® systeem voedsel beschermt tegen voortijdig bederf, is het gemakkelijker om vooruit te plannen en voedsel in grotere hoeveelheden te kopen, waardoor u bespaart op boodschappen en tijd die u aan boodschappen doen besteedt.

Vacsy Zepter hoofdpunten

– Gezond: vitaminen en voedingsstoffen blijven behouden;
– Natuurlijk: geen additieven gebruikt;
– Doeltreffend: voedsel gaat 3-5 keer langer mee;
– Geldbesparend: vermindert voedselverspilling;
– Minder vaak koken, maar toch heerlijke en gezonde maaltijden klaarmaken om van te genieten;
– Een langer leven voor uw voedsel, een gezond leven voor u


VacSy® is een wereldwijd gepatenteerd voedsel vacuümsysteem – ontworpen om een vacuüm te creëren in speciale glazen containers en speciale luchtdichte zakken. De vacuümomgeving ontneemt bacteriën, schimmels en zwammen de zuurstof die nodig is om te overleven en behoudt de smaak en voedingseigenschappen van het voedsel in onveranderde staat! Levensmiddelen blijven tot 5 keer langer vers en gezond dan in de normale koelkast omstandigheden.

Het VacSy® System kan worden gebruikt om verse of bereide voedingsmiddelen direct vacuüm te verpakken in VacSy® Containers, Zepter Cookware, Flessen en VacSy® Rolls.

Het VacSy® System beschermt voedsel tegen voortijdig bederf, waardoor het gemakkelijk is om vooruit te plannen en voedsel in grotere hoeveelheden te kopen, en zo te besparen op de boodschappen en op de tijd die aan boodschappen doen wordt besteed.

Om de voedingseigenschappen van het voedsel te behouden tijdens het koken, gebruikt u Zepter Masterpiece Cookware, waarmee u kunt koken zonder vetten, water en zout, bij lage temperaturen. Het voedsel behoudt zijn volle smaak, vitaminen. Opgeslagen in VacSy® blijven dagelijkse maaltijden tot 5 keer langer vers, gezond en smakelijk.

Vacsy Zepter

Vacuum pomp

Een gebruiksvriendelijk en veelzijdig vacuümsysteem dat kan worden gecombineerd met VacSy® containers, producten uit de Zepter Masterpiece Cookware lijn, evenals alle commerciële containers. Door gebruik te maken van slimme draadloze technologie, biedt de VacSy® pomp u de voordelen van mobiel en eenvoudig gebruik – OVERAL EN ALTIJD! De ingebouwde oplaadbare lithium-ion batterij verlengt de draadloze werktijd (ca. 30min. continu gebruik). Inclusief een ruimtebesparende standaard, perfect op het aanrecht of zelfs aan de muur gemonteerd.

Vacsy Zepter vacuummachine

Geavanceerde technologie, materialen van topkwaliteit en een modern design maken het VacSy® System superieur aan alle andere in zijn klasse. Met een volautomatische vacuümverpakking functie, voor het meest comfortabele gebruik, en een stressvrije vacuümverpakking functie, voor delicate en vochtige voedingswaren.

De bijgeleverde adapter maakt van de VacSy® seal-unit een vacuümpomp, en maakt hem compatibel met VacSy® gepatenteerde vacuüm containers, universele deksels en flessendoppen.

Het apparaat beschikt over ingebouwde vloeistof sensoren die voorkomen dat de vloeistof het apparaat binnendringt bij het vacumeren van voedsel met een hoog vochtgehalte. De geïntegreerde oververhitting sensor, de stille werking en het lage energieverbruik maken het nieuwe VacSy seal apparaat zeer veilig en zuinig in gebruik.

Glazen verpakkingen

Ideaal voor verse levensmiddelen (groenten, fruit, vlees) en gekookte maaltijden. Kan worden gebruikt voor het opwarmen van voedsel in de magnetron en voor het serveren van gekookte maaltijden.
– Soda lime gehard glazen bakjes: thermisch schokbestendig tot 90°C; geschikt voor voedsel met een hoog watergehalte
– Gebogen vormen voor gemakkelijk gebruik en eenvoudig bewaren van voedsel
– Verkrijgbaar in diverse maten en bruikbaar voor diverse doeleinden

Plastic bakjes

Ideaal voor het bewaren en bewaren van gedehydrateerd voedsel (rijst, pasta, koekjes, cornflakes, specerijen, koffie, thee, etc)
– Gemaakt van voedselveilig materiaal,
– Verkrijgbaar in 6 maten

Lexi doppen

Gemaakt in verschillende maten en zijn compatibel met de Zepter kookpotten met een diameter van 16, 20 en 24 cm. Vacuüm verpakt rechtstreeks uit de pot!

Universele doppen

Geschikt voor zowel commerciële potten als voor de gepatenteerde VacSy® lijn. Gemaakt in twee maten: voor potten van 4-8 cm en van 8-16 cm diameter.
– Gepatenteerd ventiel en kalendermechanisme
– Gemaakt voor recipiënten met gelijkmatige randen (potten, glazen, bekers…)
– Hersluit uw geopende glazen potten door ze opnieuw te vacumeren!

Kaasklokken, taart deksels

Prachtig ontworpen multifunctionele containers voor alle soorten voedsel. Geschikt voor diverse doeleinden, van vacuüm verpakken tot serveren.
– Ideaal als taart deksel
– Nette koeling
– Verkrijgbaar in 4 maten

Fles doppen

Kegelvormig zodat ze passen op flessenhalzen van 17 tot 20 mm, naargelang de behoefte. Praktisch voor het bewaren van vruchtensappen, milkshakes, tomatensaus, fruitsalades…

Vacsy Zepter zakken

Folie vervaardigd uit PA/PE, een ondoordringbaar, kiemvrij, taai en soepel materiaal. Het sterke materiaal voorkomt lekken en barsten en houdt de gevacumeerde zakken perfect dicht.


Redenen om Vacsy Zepter te gebruiken

 • De enige natuurlijke manier om voedsel te conserveren
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Voedsel blijft tot 5 keer langer goed dan normaal
 • Behoudt vitaminen en voedingsstoffen
 • Behoudt de natuurlijke kleuren, aroma’s en smaken van voedsel
 • Stop verspilling van voedsel
 • Milieuvriendelijk
 • Houdt de koelkast geurvrij
 • Hygiënisch
 • Compatibel met Zepter Masterpiece kookgerei
 • Geld besparend
 • Voorkom voedselvergiftiging & gerelateerde ziekten

Voordelen van het vacuüm sealen van uw voedsel met Vacsy Zepter

Vacuüm sealers besparen u tijd

U kunt gezinsporties van maaltijden of afzonderlijke porties snacks of groenten vacumeren en invriezen. Als het tijd is om te eten, maakt u de porties die u nodig hebt en klaar bent u. Dit is vooral handig wanneer u sous vide kookt.

Vacuüm sealers besparen u geld

Door vlees in bulk te kopen, in porties ter grootte van een maaltijd te verdelen en in te pakken, kunt u tot 6 maanden vers vlees bij de hand houden. Dit leidt tot een ongelooflijke kostenbesparing ten opzichte van het kopen van uw vlees uit de toonbank voor elke maaltijd.

Vacuüms sealers conserveren voedsel

Vacuüm sealers behouden voedsel door het voorkomen van de groei van schimmels of bacteriën. Vacuüm afdichting ontneemt uw voedsel van zuurstof. Zonder zuurstof kunnen schimmels en bacteriën niet groeien.

Vacuüm sealen beschermt voedsel

Vacuüm sealen beschermt voedsel tegen uitdroging en vriesbrand. Vriesbrand ontstaat wanneer er water in het voedsel komt. De vacuümzak houdt uw voedsel uit contact met de lucht, zodat vocht niet kan verdampen, waardoor het een uitstekende barrière vormt tegen de elementen.

Vacuüm sealen verlengt de houdbaarheid

De houdbaarheid van uw voedsel wordt aanzienlijk verlengd wanneer u het vacuüm sealt. Voedsel dat vacuüm is verpakt, is 3 tot 5 keer langer houdbaar dan voedsel dat in plastic bakjes of zakken wordt bewaard. Hoe lang voedsel precies houdbaar blijft als het vacuüm wordt geseald, hangt af van of u het in de koelkast, vriezer of voorraadkast bewaart.

Voedsel gaat langer mee

Bevroren voedsel dat vacuüm geseald is, gaat gemiddeld 2-3 jaar mee, terwijl het op andere manieren opgeslagen gemiddeld 6-12 maanden mee gaat. De meeste vacuüm gesealde levensmiddelen blijven 1-2 weken goed in de koelkast, wat veel langer is dan de gebruikelijke 1-3 dagen dat levensmiddelen op de gewone manier in de koelkast worden bewaard.

Efficiënte voedselorganisatie

Vacuüm sealen zorgt voor een efficiënte, georganiseerde verpakking. Vacuümverpakte levensmiddelen nemen minder ruimte in beslag in uw koelkast of vriezer en u kunt gemakkelijk zien welke levensmiddelen u bewaart.

Geen vriesbrand met een VacSy Zepter vacuümmachine

Vacuüm sealen biedt voedsel een luchtdichte omgeving, waardoor de kristallen die vriesbrand veroorzaken zich niet op uw voedsel kunnen vormen.

Een vacuüm afdichting houdt het vocht in uw voedsel voor een langere periode, zodat u kunt genieten van voedsel dat smaakt vers maanden nadat u het hebt opgeslagen.

Vacuüm verzegeld voedsel smaakt beter

Ook: vacuüm sealen houdt het vocht, de sappen en de smaak van het voedsel vast. U zult het verschil in smaak merken.

Vacuüm geseald houdt voedsel veilig

Vacuüm sealen verwijdert het grootste deel van de zuurstof, waardoor chemische reacties die door zuurstof worden veroorzaakt en voedsel doen bederven, worden voorkomen. Het voorkomt ook dat bacteriën zich ophopen waardoor voedsel kan bederven.

Vacuüm sealen houdt voedsel vers

Vacuüm sealen voorkomt niet alleen dat voedsel bederft, maar ook dat vetten in het voedsel ranzig worden, dat voedsel niet van kleur verandert zoals dat vaak gebeurt in de vriezer, en dat er een slijmerige film of slechte geur ontstaat.

Bewaar vloeistoffen gemakkelijk vacuüm verzegeld

Leg de vloeistof een paar uur in de vriezer om het een beetje hard te maken. Doe de gedeeltelijk bevroren vloeistof vervolgens in een seal zak, waarbij u aan de bovenkant ruimte overlaat voor het sealen. U kunt ook vloeistoffen in een pot bewaren en de pot vacuüm sluiten.

Restjes vacuüm sealen

Sluit restjes van uw maaltijd meteen vacuüm af. Zo hoeft u de restjes niet weg te gooien en heeft u weer een makkelijke maaltijd voor de toekomst. Als u de restjes invriest, blijven ze maanden goed, zodat u niet drie avonden achter elkaar dezelfde maaltijd hoeft te eten. Haal het er een paar weken later uit voor een maaltijd die vers smaakt.

Chips opnieuw sealen

Een vacuüm sealer is handig om chips te hersluiten, maar gebruik de vacuüm zuiging niet, anders plet u de inhoud. Laat enkele centimeters ruimte vrij aan de bovenkant van de zak, druk op de seal knop en plaats de zak (zorg ervoor dat de bovenkant recht zit) in de sealer.

Vacuüm sealen van snacks

Scheid snacks in individuele porties en seal ze in. Zo kunt u gemakkelijk kleine porties meenemen voor onderweg – in uw tas, rugzak of lunchtrommel voor een energie boost die u meteen bij de hand hebt.

Minder vaak koken, maar toch heerlijke en gezonde maaltijden klaar om van te genieten! Een langere levensduur voor uw voedsel, een gezond leven voor u.

Kies daarom ook voor VacSy Zepter.